Na početnu (home page) blinfoVijesti nove i stareServisne informacije, brojevi telefona...Banjaluka voli da se slika -fotogalerije-Razni zapisi i topografija BanjalukePartnerski projektiPonuda i reference

Banjaluka plan grada

download

Banjaluka je izrasla u grad u kome se i dugogodišnji stanovnici više ne mogu lako snaći.

Pogtovo u novim kvartovima, a kad treba pronaći neku ulicu samo po imenu to je često nemoguća misija.

blinfoMAP sadrži interaktivni plan grada koji rješava Vaše probleme ove vrste.

 

Prebacivanje -DOWNLOAD programa Banjaluka.exe klikom na link prebaci, ili klikom na logo blinfoMAP (gore lijevo).
Program-fajl Banjaluka.exe je veličine 6,616 Mb i u zavisnosti od brzine vaše Internet konekcije prebacivanje će biti završeno za nekoliko minuta. Preporuka je da prije dowloada-klika na link, kreirate folder, npr blplan, gdje ćete smjestiti program.

Program je napravljen tako da ne zahtjeva nikakvu instalaciju i podešavanje dovoljno je da kliknete na njega i on radi u punom kapacitetu.

Nakon preuzimanja pokrenite program dvoklikom, ili kreirajte kraticu shortcut na desktopu, što preporučjemo da biste kasnije program jednostavnije pokretali.

Ukoliko ste kreirali kraticu ikona programa će Vam pokazati sliku autora programa: Đorđa Bjelajca.

 Kad pokrenete program dobićete masku -početnu stranu, na kojoj se nalazr svi elementi potrebni za korišćenje ovog plana grada.

Početna-startna strana plana Banjaluke programa blinfoMap:

Banjaluku je najbolje obići biciklom, a u nedostku bicikla i volje Banjalučke ulice možete obići i pronaći koristeći naš blinfoMAP.Program blinfoMAP je inutivno jasan i svako ko koristi računar duže od mjesec dana lako će sam da se snađe u jednostavnom radnom okruženju.

Umjesto uputstva evo dvije ilustracije sa komentarima koji to pokazuju.

Traženje ulice po početnom slovu

Traženje ulice "u kvartu"

blinfoMap plan Banjaluke