BL slide

Vare, Vare, vrati mi moje elegije!

mojTim & GRIFON Workshop: Poziv na saradnju

Grifon kolekcija


Biće ljudi


Trešnjin cvijet


Ovdje i tamo

grifon

AktuelnostiInfo servisFotogalerijeBL crticePartnerimojTim PONUDA  

Poziv na saradnju

Kolekcija Grifon Workshop je otvorena za sve autore, koji u kratkoj, eliptičnoj formi imaju da kažu nešto o našem gradu i ljudima koji su živjeli, ili žive u njemu. Edicija Grifon ima namjeru da postane kolekcija priča o Banjaluci. Tematika i forma nije propisana. Epigram, poslanica, pjesma, pjesmica, oda, priča, humoreska, satira, putopis, deklaracija, komentar ..., sve je poželjno i dopušteno. Jedino ograničenje je potpuno odbacivanje onog što političari i zakon nazivaju jezikom mržnje. Poželjno je da sadržaji imaju elemente humora. Prefeririamo kratku formu maksimalno 3 autorske kartice (Za one koji ne znaju kartica je cca 1800 znakova.) Preporuka pola kartice.

Pozivamo sve zainteresovane da nam pošalju svoje radove koje ćemo prezentovati našoj publici: više od 250 posjetilaca sajta je dnevni prosjek.

Radovi se ne honorarišu.

Tekstovi treba da se dostavljaju putem elektronske pošte, kao prilog-Attachments napisan u u Wordu. Eventualne ilustracije (3 maksimalno) treba da budu u jpg formi maksimalne rezolucije 800X600.

Poželjno je ime i prezime autora, mada je dopuštena i upotreba pseudonima. Poželjno je da dostavite kraće biografske podatke sa slikom.

Uređenje i prilagođenje koje obavlja mojTim ne uključuje nikakve tekstualne izmjene, Autorima se garantuje da njihov tekst neće biti mijenjan, izuzev očiglednih gramatičkih lapsusa. Tekstovi se dakle prihvataju, ili odbacuju.

U slučaju da imamo manje primjedbe na tekst javićemo Vam se (u roku 45 dana od dana prijema teksta) da bi eventualno usaglasili promjene

Ukoliko tekst nije objavljen, ili niste dobili obavjest o daljoj saradnji u roku od 45 dana nakon što ste ga poslali, smatrajte da tekst nije prihvaćen. To ne znači da nije kvalitetan, već da se ne uklapa u koncepciju edicije i kolekcije.

Radove šaljite na adresu mpmbl@yahoo.com, preporučujemo sa naslovom (subject): za grifon kolekciju.

Unaprijed zahvalni,

mojTim & GRIFON Workshop

   

logo blinfosva prava zadržava mojTim
Copyright © 2008-2011, M.M.